Saturday, August 22, 2015

21.-23. august 2015 - Tropedager med krabbe, hare, sau, multer, ørretsprett, cava og sjokolademus

Husfaren her i huset er så absolutt ikke husets innkjøpssjef. Forrige helg var det såppass lenge siden at minibankkortet var brukt, at kortinnehaveren måtte melde pass på innkjøp av middag fordi han ikke husket koden på kortet. Tre forsøk, null handling. I løpet av uka har det vært nitidig rekognosering av kode, og husfar fikk en ny sjanse på fredag når han skulle handle ferske reker hos fiskehandleren på Heimdal. Rekene var utsolgt, og vi endte opp med krabbe i stedet.
Forrige helg så vi ingenting til den vesle hareungen som bor under uthuset til hyttenaboen vår, vi ble litt bekymret for Hara, men på fredag kveld så vi de søte, små, rette ørene borti sivstråene ved hytta igjen :-)
Lørdag gikk vi tur rundt Falkhøa, 

vi sanket multer

badet i Gisna
drakk cava
Tursjokoladen over alle tursjokolader - Freia selskapssjokolade - var selvfølgelig med i sekken, og solsteiken sørget for at det var mulig å rive av godbiter (istedenfor å brekke av). Noen av de avrevne bitene ble kunstnerisk omformet til sjokolademus før de smeltet fullstendig på tungen

Vi har selvfølgelig også snakket skit med hyttenaboene, har nettopp oppdaget nok en Egganveienbeboer i nærheten her :-)

Det frekkeste kommer nå senere i kveld, vi skal grille fårefilet, vi lurer på om det er litt over streken når vi koser oss med lyden av sauer og lam rundt hyttehjørnet gjennom hele sommeren.





No comments:

Post a Comment