Thursday, January 1, 2015

Nyttår 2015

Vi stod opp kl 0830, pakket de siste fjærene ut i bilen og fant ut at de 5 fjærene må ha blitt til 3000 høns i løpet av natta, bilen var mer enn full for en 4 dagers tur på hytta


Det var 0 grader og tilhørende lunefullt føre, det hele gikk merkelig bra helt til vi ankom det private hyttelagets veistubb, der glei vi godt ut av veien, og vi stod stødig og sperret veien uten mulighet til å komme verken framover eller bakover. Det tok en halvtimes tid å sette på "hurtigkjettinger", da med hjelp av en av områdets bønder, dårlig navn på denne innredningen hvis du spør 2.piloten i baksetet på denne vinterbilen.


Kvart over tolv var det fyr i peisen, nyttårskonsert på TVen og årets første brønsj m/champis. 


På kvelden spiste vi asiatisk svineribbe mens vi fyrte i peisen for oss sjøl og kråka.

Fredag ble det en svipptur til Oppdal. Erik og Sofie kunne ikke motstå FERSKE reker, så det ble 1,5 kilo reker, en fersk loff, økologisk rømme og smør og sitron - og persille fra Trondheim til lunsj/middag. 

Vi tok en tur pr spark og ski til setra 


Dagens middag er egentlig asiatisk laks, men den blir sikkert god i morgen også.


Vi skal bake dansk rugbrød vha dampovn i kveld


Vi er egentlig ganske overrasket over hvor god plass det er i kjøleskapet


Men det må nevnes at "stabburet" er ganske fullt av poser og pøser og flasker og andre lekkerbiskner.

Lørdag ble det en fin skitur for Kirsten og Erik, og Sofie holdt fortet i hytta og leste en engelsk bok; James and the giant peach av Roald Dahl. TV'en fungerer også glimrende.



Sofie og Erik har planlagt et snøbad på verandaen her:


Og snøbad ble det:


Vi fikk besøk av Lise etter snøbadet, og hun spiser middag med oss.





No comments:

Post a Comment