Friday, October 10, 2014

10. oktober - bli lys - og det blir det vel omsider

Vi oppdaget at det bare var 3 brødskiver igjen til frokost + matpakkerester fra i går, så vi gikk for egg&bacon med egendyrket persille for å gjøre brønsjen komplett :-) 

Vi tok en gå/joggetur til sætra og styrketrening på platten - noe nabo Hårsaker kommenterte syrlig der de gikk med trillebårlass etter trillebårlass mellom bilen og hytta si. 

Etter treninga dro vi til Oppdal for å kjøpe 2 skruer, 2 lyspærer og poteter til middag. Vi endte selvfølgelig opp med litt flere varer. Inne på Coop Byggmix møtte vi en av Oppdals slitne helter, og det luktet gammelt uvasket lik i en radius på 4 meter rundt ham, det var ikke noe tvil om hvor lukta kom fra. Erik stod rett bak herremannen, og etter å ha utvekslet 3 setninger med ham, meldte Erik pass og tok seg en strafferunde i butikken og fant litt mer gods & gull, bl.a. en nyttig hytteskrutrekker. Kirsten ble det neste offeret i køen. Etter de første vantro åndedragene gikk hun over til å hyperventilere gjennom munnen. Sofie var heldig, hun slapp unna, hun hadde på forhånd valgt å sitte igjen i bilen med radio og hundesensor påslått.

Vi kom hjem til lunsj; sashimi med boblende drikke og wienerbrød/brownie fra bakeren på Oppdal. 

Etter lunsj har polakken fixet lys i foajeen. Kirsten var håndtlanger til polakken, så det må nesten kvalifisere til å bli husets russer. Nei forresten, det må bli husets thai. Etter mye om og men ble det lys, men vi må nok på shopping i Trondheim for å skaffe lyspærer som kan passere nåløyet.


Vi har allerede begynt å glede oss til middag, det blir ferske reker fra Molde til forrett, hjemmelagde kjøttkaker med løksjy, kålstuing og fjellmandelpoteter. 

Høstferie er altså deilig :-)

No comments:

Post a Comment