Thursday, April 17, 2014

Skjærtorsdag

Det har vært skrevet og sagt så mangt om det elendige påskeværet vi skal få i år, men vi har ikke merket spesielt mye til det her innerst inni Gisnadalen. I dag har vi flesket oss med egg fra "Høne Pøne, glade frittgående høns fra Oppdal" og bacon fra svin av ukjent herkomst, Gilde skogsbacon sier ikke hvilken skog de henter sine svin fra. Vi har hatt en deilig 2-timers skitur inn til Svartbekkdalen, snakket med flere hyttenaboer, og stekt en megapakning med vaffelrøre på platten. Og selvfølgelig drukket musserende til. Erik har preppet ski og tatt en rekognoseringsrunde til ørretbekken, mens Kirsten har avfettet alt av vaffelutstyr vha feltkjøkkenet. Det er ganske stilt her, med unntak av småfuglene som bråker litt. Dessuten er det en parkeringsplass på nedsiden av hytta. Hvis man sitter på verandaen, kan man bli ganske godt kjent med hyttenaboenes sterke og svake sider der de pakker ut av bil og lesser påskelasset sitt på akebrett/skikjelker/pulker/ryggsekker eller rett og slett sleper bæreposer på gjennomslagsføre bort til hyttene sine. Erik hjalp også 1 som kjørte utenfor veien i dag. Nå skal vi straks lage påskepasta; fargerik pasta med fårefilet, økologisk broccoli og Toro saus, det blir godt etter alle vaflene :-) 

No comments:

Post a Comment